14. Jun

2017

År 16/17 ble et rekordår for JrC

Skrevet av: Peder Heien Langaard

Det siste året har vært et fantastisk år for Junior Consulting. Vi har nådd nye milepæler når det gjelder omsetning, antall ansatte og antall prosjekter. Vi har feiret at selskapet har fylt 5 år og vi ser frem til mange flere.

Omsetningsvekst og stor pågang av spennende prosjekter

I tillegg til å studere fulltid på noen av Norges mest utfordrende studier, har våre ansatte solgt kompetanse for over 1,2 millioner kroner fordelt på rundt 19 forskjellige prosjekter i løpet av skoleåret 16/17. 1,2 millioner er omsetningsrekord for selskapet og langt mer enn hva selskapet satte som mål for året. Det er enormt givende å se at den kompetansen JrC leverer er ettertraktet i næringslivet, og at vi har fått stor tillit i spennende prosjekter. Av prosjekter kan vi trekke frem fornyingen av både frontend og backend av et IT-system for en større statlig aktør. Vi har gjennomført prescreening av oppkjøpskandidater og finansiell due dilligence av utvalgte objekter for en stor privat aktør. Vi har identifisert og foreslått investeringsmodeller for et av Norges største mediekonsern. Og vi har analysert førstelinjen til SiT for å se om samhandlingen med Trondheims studenter kan effektiviseres og forbedres.

Godt alumninettverk etter 5 år i bransjen

Junior Consulting markerte i år at det er 5 år siden selskapet ble startet. I løpet av disse årene har 27 tidligere Junior konsulenter gått inn i det tradisjonelle næringsliv og blitt en del av JrC Alumni. I år vil ytterligere 10 nyutdannede Juniorer øke Alumnibasen til JrC. Alumnibasen vår er noe vi verdsetter høyt, og alumni bistår ofte med kompetansebygging og kvalitetssikring av leveranser. Vi ønsker derfor å rette en stor takk til alle tidligere Juniorer for hva de har bygget opp og det de fortsatt bidrar med.

JrC utvider bransjefokus og gjennomfører nå også designprosjekter

Dette året har JrC beveget seg over på nye områder. Vi har ansatt vår første interaksjonsdesigner og med ny designer i spissen signerte vi vårt første designprosjekt i slutten av mai. I tillegg til nytt forretningsområde har vi økt fokuset på det sosiale. Vi har fått noen helt unike treningsskjorter og har gjennomført selskapets første spinning med 15 motiverte Juniorer. I sommer vil JrC sin første JrC-festival gå av stabelen i Oslo i regi av våre engasjerte alumni.

Ny partnergruppe tar over selskapet

Tradisjonen tro blir ledelsen i selskapet skiftet ut i juli. Silje Arnøy, Alexander Fosseidbråten og Peder Heien Langaard har alle levert master ved NTNU og begynner i hhv. PwC Trondheim, Deloitte Oslo og PwC Oslo til høsten. Anders Rønold og Jakob Graabak har fortsatt ett år igjen ved NTNU, og trer ut av ledelsen for å fokusere mer på prosjektarbeid og salg det kommende året. De vil fortsette å bidra med viktig kompetanse og erfaring på prosjekter.

I takt med selskapets vekst er det også på sin plass at ledelsen øker i størrelse. Vi har derfor gleden av å kunne ønske følgende gjeng velkommen som partnere i selskapet: Eirik Auråen (4. indøk), Markus Rauhut (5. komtek), Ole Andreas Hansen (5. komtek), Eivind Skjelmo Kristiansen (5. komtek), Astrid Brænden (4. psykologi) og Håkon Dahle (5. bygg). I motsetning til sittende partnergruppe hvor alle har gått indøk, er kommende partnergruppe mer heterogen. Vi har store forventninger til dem, og vi er sikre på at de kommer til å gjøre en utmerket jobb.

Selskapet er større og vi vokser videre

Dette året har vi vært flere ansatte enn noen gang tidligere, med 42 ansatte fordelt på tech, strategi og design. Prosjektporteføljen har i likhet med antall ansatte vokst til nye høyder og vi trenger stadig flere flinke folk for å kunne ta unna pågangen fra næringslivet. Hvis du ønsker å være med på å utvikle Norges ledende studentkonsulenthus videre, så ta gjerne kontakt. Vi har alltid behov for kloke hoder.

--

JrC er et rådgivningsselskap eid og drevet av studenter ved Norges Teknisk-Naturvitenskaplige Universitet (NTNU) i Trondheim. Vi tilbyr tjenester innen IT, strategi og analyse til konkurransedyktige priser. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.
Salg og kundehenvendelser
kontakt@juniorconsulting.no
Tlf: +47 950 13 223
Søk stilling
rekruttering@juniorconsulting.no

Junior Consulting AS

Bergsligata 9
7017 Trondheim
Orgnr.: 998354730