11. Feb

2017

Juniorbloggen introduseres

Skrevet av: Oleiv Mæhle Grimsrud

Over lengre tid har vi i Junior Consulting kjent på behovet for å ha en plattform der vi kan skrive om ting som opptar oss i vår hverdag. Derfor har vi nå lansert Juniorbloggen. Vi vil at denne bloggen skal være et sted der man kan lese om spennende nyheter innen teknologi, strategi og IT, og i tillegg være et sted der man kan lære mer om hvordan det er å jobbe som konsulent i et studentdrevet konsulenthus.

Som konsulent må man ofte sette seg inn i nye bransjer, og våre konsulenter er genuint opptatt av å følge med på trender i forskjellige næringer. Vi deler mye interessant lesestoff med hverandre, men vi vil gjerne dele det med dere også. Hver måned vil vi regelmessig publisere tre-fire saker som har fascinert oss. Vårt håp er at du også syns det er interessant. I tillegg til dette vil vi sporadisk dele saker som omhandler lærdommer fra kundeprosjekter og konsulenthverdagen generelt.

God lesing!

--
JrC er et rådgivningsselskap eid og drevet av studenter ved Norges Teknisk-Naturvitenskaplige Universitet (NTNU) i Trondheim. Vi tilbyr tjenester innen IT, strategi og analyse til konkurransedyktige priser. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.
Salg og kundehenvendelser
kontakt@juniorconsulting.no
Tlf: +47 950 13 223
Søk stilling
rekruttering@juniorconsulting.no

Junior Consulting AS

Bergsligata 9
7017 Trondheim
Orgnr.: 998354730