1. Mar

2017

Juniorbloggen - Q&A

Skrevet av: Oleiv Mæhle Grimsrud

Hver rekrutteringsperiode får vi mange spørsmål om hva det vil si å jobbe i Junior Consulting, hvem som kan søke jobb og hva som skal til for å bli ansatt. Derfor har vi satt sammen en kjapp FAQ som behandler nettopp disse spørsmålene.

Husk søknadsfristen i kveld kl 23.59!

Send inn din søknad her: jrc.no/sok/

 

Q: Jeg går en linje som ikke vanligvis er assosiert med consulting. Er det vits å søke?

A: Søk! Mange konvensjonelle konsulenthus rekrutterer fra så og si alle studieretninger da de er avhengig av å ha spisskompetanse i alle potensielle felt som kundene måtte være i. Junior har i tillegg ambisjoner om å kunne representere alle fagfeltene på NTNU, både Gløshaugen og Dragvoll.


Q: Jeg skal på utveksling neste år. Er det vits å søke?

A: Ja, søk i vei! Selv om utveksling blir tatt i vurderingen er det lurt å bli med nå, få med deg onboardingen før du reiser av gårde og så er klar for prosjekt idet du kommer tilbake.


Q: Hvor mye vektlegger dere toppkarakterer?

A: JrC ønsker å kunne stille med de beste studentene på NTNU. Dette betyr ikke nødvendigvis de med best karakterer. Vi gjennomfører heller en helhetlig vurdering, hvilke verv du har hatt, hvilken motivasjon du har for å jobbe med oss og om du har den gnisten i å være med på å forme et veldig spennende selskap.


Q: Sommerjobb! Fikser dere det?

A: Vi har hatt ansatte som har hatt sommerjobb med oss, men i utgangspunktet ønsker vi heller at våre ansatte samler lærdommer hos andre selskaper som de kan ta med tilbake til selskapet vårt, og med JrC på CVen er det ofte mye lettere å skaffe seg sommerjobbene.


Q: Jeg har sommerjobb/fast jobb hos et konvensjonelt selskap. Er dette en interessekonflikt?

A: I utgangspunktet ikke. Det er viktig å formidle for selskapet ditt at du kommer til å jobbe med oss, men ettersom vi kun har studentansatte, og man må slutte som aktiv i selskapet etter endt utdanning, anser de fleste konsulenthusene oss som en rekrutterings- og opplæringsplattform heller enn en konkurrent.


--

JrC er et rådgivningsselskap eid og drevet av studenter ved Norges Teknisk-Naturvitenskaplige Universitet (NTNU) i Trondheim. Vi tilbyr tjenester innen IT, strategi og analyse til konkurransedyktige priser. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.
Salg og kundehenvendelser
kontakt@juniorconsulting.no
Tlf: +47 950 13 223
Søk stilling
rekruttering@juniorconsulting.no

Junior Consulting AS

Bergsligata 9
7017 Trondheim
Orgnr.: 998354730