16. Feb

2018

Rekrutteringsperioden – Q&A

Skrevet av: Markus Rauhut

Hver rekrutteringsperiode får vi mange spørsmål om hva det vil si å jobbe i Junior Consulting, hvem som kan søke jobb og hva som skal til for å bli ansatt. Derfor har vi satt sammen en kjapp FAQ som behandler nettopp disse spørsmålene.

Husk søknadsfristen i kveld kl 23.59!

Send inn din søknad her: jrc.no/sok/

 

Q: Jeg går en linje som ikke vanligvis er assosiert med consulting. Er det vits å søke?

A: Søk! Mange konvensjonelle konsulenthus rekrutterer fra så og si alle studieretninger da de er avhengig av å ha spisskompetanse i alle potensielle felt som kundene måtte være i. Junior har i tillegg ambisjoner om å kunne representere alle fagfeltene på NTNU.


Q: Jeg skal på utveksling neste år. Er det vits å søke?

A: Ja, søk i vei! Selv om utveksling blir tatt med i vurderingen er det lurt å bli med nå, få med deg onboardingen før du reiser av gårde og så er klar for prosjekt når du kommer tilbake.


Q: Jeg har ikke mulighet til å bli med allerede dette semesteret. Skal jeg vente med å søke?

A: Nei, det er bare å søke nå! Om du blir tilbudt en stilling, så kan du få en smidig start til høsten.


Q: Hvor mye vektlegger dere toppkarakterer?

A: JrC ønsker å kunne stille med de beste studentene på NTNU. Dette betyr ikke nødvendigvis de med best karakterer. Vi gjennomfører heller en helhetlig vurdering, hvilke verv du har hatt, hvilken motivasjon du har for å jobbe med oss og om du har den gnisten i å være med på å forme et veldig spennende selskap.


Q: Sommerjobb! Fikser dere det?

A: Vi har hatt ansatte som har hatt sommerjobb med oss, men i utgangspunktet ønsker vi heller at våre ansatte samler lærdommer hos andre selskaper som de kan ta med tilbake til selskapet vårt. Alumninettverket vårt kan derimot bidra med å finne den perfekte sommerjobben til deg. Med JrC på CVen er det også lettere å skaffe seg sommerjobben du har lyst på.


Q: Jeg har sommerjobb/fast jobb hos et konvensjonelt selskap. Er dette en interessekonflikt?

A: I utgangspunktet ikke. Det er viktig å formidle for selskapet ditt at du kommer til å jobbe med oss, men ettersom vi kun har studentansatte, og man må slutte som aktiv i selskapet etter endt utdanning, anser de fleste konsulenthusene oss som en rekrutterings- og opplæringsplattform heller enn en konkurrent.


--

JrC er et rådgivningsselskap eid og drevet av studenter ved Norges Teknisk-Naturvitenskaplige Universitet (NTNU) i Trondheim. Vi tilbyr tjenester innen strategi, IT og design til konkurransedyktige priser. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.
 
Salg og kundehenvendelser
kontakt@juniorconsulting.no
Tlf: +47 922 91 406

Junior Consulting AS

Bergsligata 9
7017 Trondheim
Orgnr.: 998354730