30. Oct

2017

Strategiseminar – Høst 17

Skrevet av: Jonas Krokan

To ganger i året arrangerer JrC strategiseminar, også kalt StratSem. Her møtes både aktive Juniorer og alumni som er ute i jobb, for å samarbeide om å drive selskapet videre. StratSem holdes over en helg, og inkluderer teambuilding, workshops, diskusjoner og sosiale arrangementer. Formålet er å gjøre de aktive bedre kjent med hverandre, få nyttige innspill fra alumni og diskutere hvordan vi kan utvikle selskapet videre.

Stratsem Høst 2017Årets StratSem ble holdt på NTNU Gløshaugen, fordi årets UKA-grupper hadde booket det som er av hytter i Bymarka, som er der StratSem vanligvis blir avholdt. Til tross for dette var det god stemning da om lag 30 juniorer møtte opp til frokost klokken 08.00 lørdag morgen. Morgenen startet med noen inspirerende foredrag, før workshops og diskusjoner fulgte. En av workshoppene handlet om selskapskultur. Her ble det diskutert hvordan vi ønsker å ha det i selskapet, og hvordan vi vil bli oppfattet av både andre studenter og bedrifter. I tillegg ble det gjennomført en workshop om hvordan JrC kan få ansatte om bord i selskapet på best mulig og raskest måte. Med andre ord ble det jobbet med å forbedre onboardingsprosessen. Her ble det hentet inspirasjon fra en rekke selskaper – fra store kjente, til mindre studentorganisasjoner på NTNU. Den siste workshopen hadde fokus på hvor vi ønsker å være om fem år. Hvordan er selskapet strukturert da? Har vi ekspandert til flere steder i landet?

WorkshopEtter en behagelig sushilunsj hadde en tydelig asiatiskinspirert partnergruppe funnet en morsom, men krevende kinesisk puslelek – tangram. Papirbiter i forskjellige farger ble så arrangert i rekordfart for å finne den ene og riktige løsningen så fort som mulig. Videre fulgte inspirerende foredrag fra JrC-alumni i ekte Skavlan-stil, og etter en hel dag med solid jobbing var det endelig klart for middag og moro. I mangel av badstue og villmarkens øde, ble årets kveld lagt til et lokale ved Nidelven, men stemningen var likevel upåklagelig!

Teambuilding med tangramStrategiseminarene er en sentral del av JrC. Å samle hele selskapet for en dag, møte alumni, og ha en arena der man kan diskutere saker og bli inspirert er svært nyttig. Vi gleder oss allerede til neste StratSem!

Junior Consulting AS

Bergsligata 9
7017 Trondheim
Orgnr.: 998354730