10. Sep

2018

Vi er i gang med et nytt JrC-år!

Skrevet av: Sondre Kongsgård

Junior har opplevd en utrolig økonomisk vekst de siste årene og er i vinden som aldri før! Vi har 28 aktive konsulenter som allerede er godt i gang med høstens prosjekter. Alle sammen får gjort det de liker best - å anvende sin utdannelse fra NTNU til å løse både små og store utfordringer for næringslivet.

Selskapet er strukturert innad i fem forskjellige grupper: Rekruttering, Events, Salg, Markedsføring og Interne Systemer. Kommende år vil det være et ekstra stort fokus på arbeidet gjennomført i disse gruppene. Hver gruppe skal definere og gjennomføre et halvtårlig prosjekt som skal bidra til videre selskapsbygging. For selv om JrC begynner å bli noen år gammel, så ser vi fortsatt på oss selv som gründerspirer i et oppstartsselskap. Aller viktigst er imidlertid de prosjektene vi gjør eksternt. Nylig la vi til en ny avdeling - design - og vi begynner å se samme vekst innen dette segmentet som vi har hatt for strategi- og IT-avdelingene.

Hvis du er interessert i å møte oss, så har du en god mulighet neste uke. Da står vi på stand hos Karrieredagene på NTNU. Vi svarer da på det meste du måtte lure på om JrC. Kanskje lurer du på hvordan det er å være konsulent i JrC? Eller ønsker du å vite mer om hva JrC kan gjøre for ditt selskap?

Følg med på bloggen fremover for å lese mer om Junior Consulting. Vi kommer til å dele erfaringer fra prosjekter, strategiske og tekniske anbefalinger, og historier fra andre sosiale arrangementer i selskapet.

Junior Consulting AS

Bergsligata 9
7017 Trondheim
Orgnr.: 998354730