Utvikling av plattformdesign for start-upen Wepost

Hvor begynner man når man skal designe en helt ny digital plattform?

Svaret på dette spørsmålet har våre tre flinke designere Amanda, Hanna og Linea, som har jobbet tett sammen med Wepost for å utvikle og systematisere gode brukeropplevelser.

Image

Startups + Junior Consulting = sant - det er det ingen tvil om!

Som studentkonsulenter har vi kontinuerlig kontakt med et spekter av flinke gründere fra NTNU, og vi synes det å få jobbe sammen med dem og være med på å skape verdi helt i oppstarten er superspennende. En av start-upene vi har jobbet med i det siste er Wepost, som tilbyr en effektivisert plattform for innholdsproduksjon for bedrifter som ønsker skreddersydd innhold knyttet til markedsføring. De ønsket bistand til å designe og være med på utviklingen av deres helt nye digitale plattform.

Et team bestående av tre av våre dyktige designkonsulenter, Amanda, Hanna og Linea, har jobbet sammen med Wepost for å lage design for å tilrettelegge for gode brukeropplevelser. Arbeidet har bestått av å analysere og forstå brukerreiser, og ikke minst utvikle et design som best mulig legger til rette for å underbygge og forsterke disse brukerreisene. Slik har våre designere bidratt til å gi en spennende start-up en god start på reisen.

Vi gleder oss stort over å få jobbe sammen med Wepost, og flere andre NTNU-baserte start-uper, og ser frem til å følge med på deres utvikling fremover!

Junior Consulting AS

Heggdalsringen 59
7049 Trondheim
Orgnr: 998354730

Følg oss
Twitter logoLinkedIn logoFacebook logoInstagram logo
Søk stilling
Junior Consulting Logo