Helmodernisering av teknisk løsning - Ny nettside for NTVA

Moderne, søkbart og tilgjengelig. En interaktiv nettside for fremtiden

Tech
Image

Helmodernisering av teknisk løsning - Ny nettside for NTVA

Junior Consulting har bistått Norges Tekniske Vitenskapsakademi (NTVA) med å modernisere deres tekniske løsninger. Resultatet er en ny nettside og et administrasjonssystem som har økt effektiviteten, synligheten og gitt de en enkel platform for fremtiden.

Tregt og med dårlig brukervennlighet

Den tidligere nettsiden til NTVA var bygget på en WordPress-plattform, som førte til flere utfordringer: treg lasting, vanskelig navigasjon, og dårlig brukervennlighet. NTVA ønsket en mer fleksibel og moderne løsning som kunne forbedre brukeropplevelsen og effektivisere administrasjonen.

Moderne, søkbart og tilgjengelig

Junior Consulting-teamet har transformert NTVAs teknologiske plattform for å møte moderne krav og forventninger. Den nye løsningen tilbyr flere fordeler:

 • Økt kredibilitet: En moderne og brukervennlig plattform gir NTVA en sterkere profesjonell profil.
 • Redusert administrativt arbeid: Det beskyttede admin-panelet effektiviserer administrasjonen av nominasjoner, og reduserer tiden brukt på manuelle oppgaver.
 • Bedre tilgjengelighet: Brukere får enklere tilgang til informasjon, noe som øker rekkevidden og engasjementet.
 • Forbedret søkbarhet: Nettsidens struktur og innhold er optimalisert for søkemotorer, noe som gir en drastisk forbedret søkbarhet på nett.
 • Høyere effektivitet: Den raske og intuitive brukeropplevelsen gjør det enklere for besøkende å finne det de leter etter.
 • Effektivisering av nominasjonsprosessen

  En av de mest kritiske forbedringene var moderniseringen av nominasjonsprosessen for nye medlemmer. Tidligere var denne prosessen tungvint, med mange steg og mye kommunikasjon. Ved å implementere Supabase, har vi nå en effektiv og teknisk løsning hvor brukere enkelt kan nominere nye medlemmer. Admin-panelet gir enkel oversikt og administrasjon av nominasjonene, noe som reduserer blokkeringer og gjør prosessen mer strømlinjeformet.

  Fremoverlent tech-stack for en fremoverlent organisasjon

  NTVA er nå rustet for fremtiden med et teknologisk fundament som speiler deres ambisjoner og visjoner. Den nye nettsiden har allerede ført til økt synlighet og en bedre brukeropplevelse.

  For å oppnå disse resultatene, valgte vi en moderne og fleksibel teknologi-stack:

 • Next.js: Brukt for frontend-utvikling (det synlige laget), gir raskere lasting og bedre brukeropplevelse. Med gode SEO-verktøy effektiviseres og strømlinjeformes søkemotoroptimaliseringen slik at innholdet når flere brukere.
 • Sanity: Valgt som CMS (Content management system, brukt for å adminstrere innhold) for sin fleksibilitet og brukervennlighet, slik at innholdsadministrasjon blir enkel og effektiv.
 • Supabase: Benyttet som database og BaaS (backend-as-a-service), gir en sikker og skalerbar løsning for å håndtere nominasjonsprosessen og andre administrative oppgaver.
 • Denne fremoverlente teknologien sørger for at NTVA er teknologisk rustet for fremtiden, med en plattform som kan vokse og tilpasse seg deres behov.

  Se selv:

  Se det ferdige produktet her: ny.ntva.no

  Junior Consulting er stolte av å ha bidratt til NTVAs teknologiske transformasjon, og vi ser frem til å fortsette å levere lignende løsninger i fremtiden. Kanskje for deg og din bedrift?

  Er du interessert i å bruke Junior Consulting til ditt neste prosjekt?

  Junior Consulting AS

  Neufeldtsgate 1
  7030 Trondheim
  Org.nr: 998 354 732

  Følg oss
  LinkedIn logoFacebook logoInstagram logo
  Søk stilling
  Kontakt
  Junior Consulting Logo