Deltidsstilling som IT, design eller strategikonsulent i Junior Consulting

Junior Consulting søker nye konsulenter!

Junior Consulting er et studentkonsulentselskap som er eid og drevet av studenter ved NTNU. Stillingene er åpne for alle studieretninger, og er tiltenkt studenter i 2.-4. klasse. Vi jobber mellom 5 og 10 timer i uken, både på eksterne prosjekter og internt for å videreutvikle selskapet.

I dag er vi omtrent 40 ansatte i Trondheim fordelt på mange ulike linjer. Vi er stolte av vår faglige bredde, og kandidater fra alle fagretninger oppfordres til å søke.

I Junior Consulting jobber studenter på prosjekter for små og store bedrifter fra hele Norge. Hos oss vil du ha muligheten til å jobbe direkte med selskapsbygging og salgsarbeid, noe som vil gi deg en unik erfaring videre i din karriere.

Intervjuer vil bli avholdt i uke 35, så du vil få tilbakemelding og eventuell invitasjon til intervju i slutten av august.

Hva gjør du som konsulent i Junior Consulting?

Hos oss får du mulighet til å jobbe på reelle prosjekter for kunder i næringslivet - samtidig som du studerer. Vi ønsker å lære mest mulig, og vi sikter mot å levere tjenester av høy kvalitet. I Junior Consulting får du oppleve konsulenthverdagen på nært hold, samt skaffe deg en unik innsikt i hvordan bransjen arbeider. Dette inkluderer initiell kundekontakt, forhandlingsmøter, tilbudsprosesser, gjennomføring av oppdrag, leveranse, implementering og oppfølging. JrC er inndelt i tre avdelinger: Strategi, Tech og Design. Nå trenger vi dyktige studenter til å være med på veien videre.

Som strategi-konsulent i Junior Consulting får du mulighet til å jobbe med analyse og strategiske beslutninger i ulike sektorer. Vi jobber blant annet med prosjekter som omfatter markedsundersøkelser, økonomiske analyser, forbedring av interne prosesser og optimeringsbeslutninger. Strategiavdelingen er mangfoldig og vi har hatt konsulenter med bakgrunn fra petroleum, energi og miljø, kybernetikk, indøk, marin, psykologi og økonomi, men er åpen for at også studenter fra andre linjer søker.

Som tech-konsulent i Junior Consulting får du mulighet til å være med på varierte utviklingsprosjekter. Vi leverer alt fra mobilapplikasjoner og nettsider til større IT-systemer. Vi krever ikke kompetanse med spesifikke programmeringsspråk, men vi ser helst at du har erfaring med minst ett webrammeverk.

Som design-konsulent i Junior Consulting får du anvende verktøyene og metodikkene du lærer gjennom studiet på reelle kundeprosjekter. Vi jobber blant annet med prosjekter som omfatter konseptutvikling av tjenester på digitale flater, forbedringer av systemer, fasilitering av workshops og utvikling av visuelle profiler. Som designer i Junior Consulting får du muligheten til å vokse i rollen som designer og rådgiver, i tillegg til å utvide din portefølje. Designavdelingen er på jakt etter studenter med grafisk-, interaksjon- og/eller tjenestedesignkompetanse.

En stilling i Junior Consulting er en deltidsjobb, og vi mener det er viktig at man får betalt for godt utført arbeid. Alle våre ansatte lønnes når de jobber på prosjekt.

Hvem ser vi etter?

Vi verdsetter faglig bredde, og kandidater fra 2.-4. klasse fra alle fagretninger ved NTNU er relevante for en stilling i JrC. Erfaring fra internships i etablerte konsulentselskaper er en fordel, men ikke et krav. Vi ser etter unik personlig kompetanse som kan tilføre oss og våre kunder verdi. Vi vektlegger at du:

 • har sterke faglige resultater
 • har gode analytiske evner og er løsningsorientert
 • er komfortabel med omfattende kundekontakt
 • lærer nye ferdigheter som er nødvendig for å bli en god konsulent og levere den kvaliteten som kundene forventer av JrC
 • kan formulere deg godt skriftlig og muntlig
 • er initiativrik og har pågangsmot
 • har et ønske om å være med på å forme utviklingen av Norges største studentkonsulentselskap
 • Spesifikt for strategi-konsulenter leter vi etter personer som:

 • er nysgjerrige og løsningsorienterte i møte med våre kunders stadig nye utfordringer
 • kan bearbeide informasjon fra ulike kilder, og presentere dette på et lettforståelig format til kunden
 • ønsker å lære mer om rollen som strategi-konsulent
 • Spesifikt for tech-konsulenter leter vi etter personer som:

 • brenner for programmering
 • har lyst å lære mer om hvordan det er å jobbe som utvikler
 • Spesifikt for design-konsulenter leter vi etter personer som:

 • har en sterk portefølje som viser bredde
 • setter brukeropplevelsen først og har et ønske om å utvikle innovative løsninger og konsepter
 • er nysgjerrig, løsningsorientert og tør å utfordre i dialog med kunder
 • ønsker å lære mer om rollen som design-konsulent
 • Les mer om oss på www.jrc.no og lever din søknad via nettsiden. Vi er ferdig med rekrutteringsperioden nå, men vi tar alltid i mot søknader. Spørsmål om stillingene og rekruttering rettes til Amanda Limstrand på telefon 95 43 67 51 eller per e-post amanda.limstrand@juniorconsulting.no

  Junior Consulting AS

  Neufeldtsgate 1
  7030 Trondheim
  Org.nr: 998 354 732

  Følg oss
  LinkedIn logoFacebook logoInstagram logo
  Søk stilling
  Kontakt
  Junior Consulting Logo